Mamma jobbar natt

Lite intresant och sitta framför datorn och glömma tiden, innan man vet ordet av hör man antingen pappa vakna eller mamma komma hem ifrån sitt nattskift. Då förstår man att det är dags att sova lite ;)

Även mitt nystädade fina rum ser ur som ett bombnedslag igen, har lan här med jonas och mattias, cippe mådde skit och for hem (Krya på dig cippe!).

Ligger kablar överallt och bara allmänt stökigt, när detta lan är över då blir att städa, igen. ......

Snart blir det 2009 också. Kommer nog bli ett intresant år (hoppas jag på iaf?). Eller så kommer det helt änkelt vara enformigt och långtråkigt som alla andra år ^^

Sen vill jag passa på att tacka min syster för sin uppdatering i sin blogg, trodde nästan hon hade dött där hemma i sin koma :)
Tycker om dig lillasyster ^^

Dikten att minnas

Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, ty då behöver jag det bäst.

Hörde den för ett bra tag sen, minns inte vart den kommer ifrån men den är värd att minnas!

Yes Man!

Var nu och såg filmen Yes Man, det är den roligaste filmen jag sett på vet inte hur länge. Jag har nog alldrig skrattat så mycket någongsin förut,
.
Jim Carrey jobbar då på en bank där han accepterar eller nekar lån som film vill ha, Hans kompisar tycker att han är för negativ i sitt liv och aldrig gör nånting.
Han träffar en kille som tycker han ska göra exakt som han vill så han tar honom till en "Ja Sägar" föreläsning där han blir överalad att säga "YES" till alla erbjudanden som kommer upp i hans liv.
Det blir hysteriskt roligt när folk ber honom göra saker som en vanlig människa alldrig skulle säga ja till :P

NI MÅSTE SE DEN! :D

Världens längsta ord?

ACETYL­SERYL­TYROSYL­SERYL­ISO­LEUCYL­THREONYL­SERYL­PROLYL­SERYL­GLUTAMINYL­PHENYL­ALANYL­VALYL­PHENYL­ALANYL­LEUCYL­SERYL­SERYL­VALYL­TRYPTOPHYL­ALANYL­ASPARTYL­PROLYL­ISOLEUCYL­GLUTAMYL­LEUCYL­LEUCYL­ASPARAGINYL­VALYL­CYSTEINYL­THREONYL­SERYL­SERYL­LEUCYL­GLYCYL­ASPARAGINYL­GLUTAMINYL­PHENYL­ALANYL­GLUTAMINYL­THREONYL­GLUTAMINYL­GLUTAMINYL­ALANYL­ARGINYL­THREONYL­THREONYL­GLUTAMINYL­VALYL­GLUTAMINYL­GLUTAMINYL­PHENYL­ALANYL­SERYL­GLUTAMINYL­VALYL­TRYPTOPHYL­LYSYL­PROLYL­PHENYL­ALANYL­PROLYL­GLUTAMINYL­SERYL­THREONYL­VALYL­ARGINYL­PHENYL­ALANYL­PROLYL­GLYCYL­ASPARTYL­VALYL­TYROSYL­LYSYL­VALYL­TYROSYL­ARGINYL­TYROSYL­ASPARAGINYL­ALANYL­VALYL­LEUCYL­ASPARTYL­PROLYL­LEUCYL­ISOLEUCYL­THREONYL­ALANYL­LEUCYL­LEUCYL­GLYCYL­THREONYL­PHENYL­ALANYL­ASPARTYL­THREONYL­ARGINYL­ASPARAGINYL­ARGINYL­ISOLEUCYL­ISOLEUCYL­GLUTAMYL­VALYL­GLUTAMYL­ASPARAGINYL­GLUTAMINYL­GLUTAMINYL­SERYL­PROLYL­THREONYL­THREONYL­ALANYL­GLUTAMYL­THREONYL­LEUCYL­ASPARTYL­ALANYL­THREONYL­ARGINYL­ARGINYL­VALYL­ASPARTYL­ASPARTYL­ALANYL­THREONYL­VALYL­ALANYL­ISOLEUCYL­ARGINYL­SERYL­ALANYL­ASPARAGINYL­ISOLEUCYL­ASPARAGINYL­LEUCYL­VALYL­ASPARAGINYL­GLUTAMYL­LEUCYL­VALYL­ARGINYL­GLYCYL­THREONYL­GLYCYL­LEUCYL­TYROSYL­ASPARAGINYL­GLUTAMINYL­ASPARAGINYL­THREONYL­PHENYL­ALANYL­GLUTAMYL­SERYL­METHIONYL­SERYL­GLYCYL­LEUCYL­VALYL­TRYPTOPHYL­THREONYL­SERYL­ALANYL­PROLYL­ALANYL­SERINE

http://en.wikipedia.org/wiki/Acetylseryltyrosylseryliso...serine

Hmm okej? :P

Gråta eller skratta?

Var på gymmet med peder i måndags då vi tränade armarna lite olika muskler som man inte visste att man hade, När man var helt slut och skulle sätta sig ner och ta emot sig med armarna hade man som ingen kraft kvar i dom.
Min ide var att sätta sig ner och ta emot mig med handen man de gick lixom inte jag bara drasa ner på golvet och låg och funderade om jag skulle skratta eller gråta ...

Även börjar man få problem att hålla vikten ... den rasar som bara lixom jag äter hela tiden man tycks fan inte gå upp nånting längre. Men jag ska inte klaga det är väl bara bra.

Var på gymmet idag igen och tränade benen, hade svårt med trapporna, varför har dom inte hissar på gym????? Kom hem och skulle ner för trappen höll typ på att slå ihjäl mig kändes det som, kordinationen var helt borta och dom ville inte sammarbeta.

Nu blir det jobbigt ett tag när gymmet har stängt över jul och sen kommer julmys + julbord + godis + allt onyttigt som har med julen att göra, känns inte direkt så himla bra men jag ska hålla mig ifrån att äta punkt slut! Eller kanske lite iallafall det är ju jul!

Nästa inlägg ska jag försöka ta igen lite av det jag har missat, fast det är lite för sent för det just nu.

Jul lovet börjar ju nu på torsdag det ska bli skitskoj att bara vara ledig, och sen måste jag visst ringa min APU plats säger min lärare men det finns inget telefon nummer och stället heter "källaren" på eniro kommer dom tro att jag är tokig ...
Förhoppningsvis kommer jag att hinna min klipptid imorgon råkade visst planera in den lite väl nära min körlektion så jag får gå förbi på morgonen och boka om den senare eller så ta det på fredag.

Och sen blir det att se på BIO på fredag ska se filmen "Yes Man" med Jim Carrey, han brukar göra hysteriskt roliga filmer och när han sen i denna filmen MÅSTE svara "Ja" på alla erbjudanden kan det inte annat än gå åt helvete!
Får väl skriva ner lite senare vad jag tyckte om filmen, har ju som sagt stora förväntningar eftersom det är Jim Carrey!

Ber lite om ursäkt eftersom jag inte skrivit nånting på ett tag men det känns ganska värdelöst att skriva ett inlägg som min syster tillexempel "Jag ska duscha nu". Men det är väl kul att ha en mening att läsa varje dag! Men jag älskar henne ändå! Hon är så söt. till en viss gräns villsäga.

RSS 2.0