Inget att skriva

Eftersom jag inte har nått att skriva så kan jag ju dela med mig av det min holländare har sagt idag

Jaap säger: im on zhe internetz whole dayz with phonez
Jaap säger: writin blog :D
Jaap säger: i made one
Jaap säger: its called 'DE TREIN'
Jaap säger: which means
Jaap säger: The train
Jaap säger: goes like this:
Jaap säger: TSJOEKE TSJOEKE TOET TOET
Kim säger: lol
Jaap säger: bloggers are gayest people ever :D
Kim säger: i might aswell add that to my blogg?
Jaap säger: blog about the blogger that blogged about the fact that bloggers blog gay shit
Jaap säger: which makes you even a gayer blogger then the blogger that blogged that shit

Jag funderar ju hur killen mår ibland xD

Elektrolys resultat

Okej det vi HOPPADES skulle bli RÖTT, vart GRÖNT, ingen aning vad som vart fel men det kan vara en miljon saker, ska testa igen imorgon och se om vi kan få till dethär annars blir det googla tills ögonen faller ut ^^

Nu ska jag sova iaf! Hejs! :)

Bob åkning igen!

Igårkväll var jag Mattias mm ute och åkte bob i jessicas backe, hela tiden medans vi åkte tycktes bobben stanna kvar i hoppet och nån faceplanta nere i snön under hoppet, tur det var mjukt där.


Idag ska jag äta sen mäst troligt dra till marcus och kolla om vi kan få ihop nån sorts elektrolys eller nånting dylikt.


Svårt att få ihop nått intressant att blogga om egentligen, får väl skriva nånting när jag kommer hem bara för sakens skull.

Även planerat in lite körlektioner nu, nån som vill studera teori tillsammans med mig? ;P

Feb 23

Igår var jag hos Marcus och tittade runt i hans hus och pratade lite med hans mamma, kom visst hem klockan 5! på morgonen, tur jag hade sovmorgon, Marcus är dålig för min sömn tror jag ...
Hursomhälst lärde han mig blanda olika kemikalier så det började brinna osv, ganska kul att vara hemma hos honom.

Sen har vi kommit fram till att Maddes gramatis är väldigt dålig såhär sa hon när vi åt:
-"Jag känner mig som en barn, med en liten tallrik en liten glas och en liten bestick."

Sen nyss frågade Madde:
-"Skulle mattias komma hit eller?"
Medans mattias står på andra sidan dörren, kastar upp den och skriker till.
Det tyckte visst Madde var lite läskigt.

Holland!

Ett nytt mål i mitt liv är att dra på ett av följande evenemang i holland!

Nån som sugen på att hänka? xD

Nedanför är en lista på olika DJ partyn, namnet på dom är en länk till hemsidan och dom flästa har fett coolt intro speciellt InQontrol deras intro va nice!

Qlimax hade 3 fina bilder på deras lasershow vilket jag skulle vilja se!

Defqon
Qlimax  -   Bild 1   -   Bild 2   -   Bild 3
InQontrol - Fett nice intro!
Thunderdome
Nightmare Outdoor
Masters of Hardcore

GRATTIS ÅSA!

Måste bara säga grattis till min underbara syster som igår (1 timma sen) blev 30 år gammal!

Nästa stopp 40!!! ;D


GRATTIS!!!!

Vecka

I veckan har jag inte hunnit med att skriva nånting eftersom när jag kommit hem han man inte alltförmycke sen direkt isäng.

Har iallafall skaffa en egen ventrilo server, vill ni låna den och är sköthamma kan ni få IP av mig ;P Ni måste sköta er dock annars blir jag ledsen!

Jag har blivit sågad av timmoty för att killar ska inte ha blogg tydligen det är "tjejigt" men han verkar ju läsa den så ...?

Skolan har börja 2 försovningar första dagarna men vad kan man förvänta sig när man haft väldigt väldigt väldigt lugn APU

Har även skaffat linser nu också och min blink reflex har blivit väldigt avtränad för att lyckas peta in silikon bitar i mina ögon.

Idag såg jag på hur man gör en science fiction roleplay figur som man agerar ur, typ teater gubbe Lina hade små problem hur hon ville ha det men de gick ganska bra i slutet, Marcus och den andra killen gjorde en osynlig gubbe som kunde flyga och kasa 1 x 0.50 meters stenblock som gav ifrån sig en shockvåg när den landade, väldigt overpower om ni frågar mig men de lät fint.

Sen gick vi och åt på max, där jag fick en ganska rolig kommentar av Linda, då vi diskuterade anime där alla ser söta ut i kattöron, jag sa att jag inte ville ha några då sa Linda att jag borde ha det och att alla feta personer va söta i kattöron.
Tack för den passningen, nog för att hon inte antydde att jag va fet men på det sättet hon sa det på lät det nästan som det! xD (Hon sa även senare att hon inte menade på det sättet.)

Sen gick vi till Kanalen där jag spelade biljard me Marcus, måste ta en till match eftersom vi slutade 1-1.

Hockey på lördag ochså kanske ska se den matchen, blir isf bara jag och Madde om hon vill gå med mig villsäga.

Mitt nya scema ser lite bättre ut än det jag hade i början av terminen i alla fall, väldigt glad för det.
Mitt nya Scema TRYCK FÖR ATT SE!

I övrigt ser min helg inte alltför planerad ut just nu, får se vad man kan hitta på för roligt. Nånting ska man nog kunna hitta på.

Ber om ursäkt en gång till för att jag inte skrivit på nästan en vecka! Ska börja lägga in lite mer nu framöver så folk slipper läsa samma inlägg om och om igen sen måste skälla ut mig för att det tydligen är min plikt som bloggare att skriva saker hela tiden.

Plus att min syster har flyttat in i sitt hus nu så jag förlorade min "låtsas storebror!" :( Vem ska jag nu reta dagarna i ända? ... Mamma får väl bli nästa offer som vanligt tills någon annan dyker upp ...

Ber som hemskt mycket om ursäkt att jag kasta en vägg av text på mina läsare men jag kände mig tvungen att hinna ikapp lite! Sorry!

Kram på er!

Snowboaard

Okej, har testa åka lite bräda, vart tvungen att ringa jonas och fråga hur man styr med fanskapet, begge fötterna sitter fastklistrade i en bräda, vem komme egentligen på denna ide!

Det gick åt helvete jag föll var tionde meter typ, föll åk föll åk föll, gjorde ondare och ondare när jag sen fick en sträckning i höger ben gav jag upp och satt och chilla i värmestugan med några andra fritids ledare.

Sen åkte man hem, drack en öl och nu ska jag tydligen dra till MLI och Krister och åka BOB i deras backe ;P

Kram på alla!

...

Kommer som inte på vad jag ska skriva, skotta snö åt ölis i 9 timmar, ganska vitt och tråkigt? ingen som vill läsa om det hur som helst, har en del nackont men det som inte dödar det härdar antar jag ...

Idag var jag på gymmet, Cippe och Matte följde med och gjorde varierande aktiviteter medans jag höll mig till mitt och Peders schema.

Mina linser har kommit också :D Men får dom itne förns på måndag :( De sög man det blir nog bra ändå, Bättre sent än aldrig!

Imorgon ska jag till bygdsiljum så jag kommer nog inte hem förns någon gång inatt! Men Smsa mig om det är nått, eller bara vill vara sociala svarar på alla sms jag får ;P


Jaap säger:
When fappers attack
'High speed fapping
'Fap till you die
Fap history X

Mattias storebror säger:
Fap Hard With Vengeance
Armafapporn
You Only Fap Twice
College Fap Trip
Fap Whisperer
Fap On The Moon

Holländare mår inte bra på riktigt tror jag :(
Inte fredrik heller ...

Efter detta inlägg komme en miljon fler, men jag orkar verkligen inte lägga till dom.

Snö skottning

Så idag vaknade jag for te skehamn till "Ölis" fick en snöspade och skulle skotta taket på ica där, vi gissade att det skulle ta typ 2 timmar med 6 MAN, de tog 6 och vi är halvklara, taket var hur stort som hällst när man kollar efter, ska tillbaka imorgon och skotta mer, borde ha tagit bilder men men.


Sen fredag ska jag till bygdsiljum, teståka bräda typ ;P

DoTa!

Killar och dota, det är någonting magiskt kolla igenom peders dator idag han har visst 58 stycken DOTA maps på sin dator, undrar hur många innan man kommer ur det beroendet.

Idag har jag inte gjort alltförmycke, satt hemma mästadels hela dagen, sen åkte jag buss till konsum och gick därifrån till Petrus där vi såg film och spela X-Box, som vanligt ber jag om ursäkt, har igång msn kommer hem ser minst 15 stycken blinkande msn rutor, glömmer ALLTID ställa om min status innan jag går ...

Nu ska jag spela en X-Hero siege karta sen ska jag fan sova!

Kram!

Kvällsjobb

Idag har jag varit och hjälpt pappa skotta, varit över hos fredrik och snacka lite med honom samt sett honom spela lite el-gura ...

Idag fyller Kitty år Grattis, tyvär kan jag som inte komma för att jag tagit på mig extra APU jobb nu ikväll så jag ska jobba in några timmar, där jag ska vara ungdoms ledare på ett disco. Hoppas det blir kul kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem, annars blir det nånting imorgon förhoppningsvis


Vi har ju haft ett fint väder just nu iaf pappa borde ju få en medalj som skottat 2 gårdar typ 3 gånger med en skyffel, jag skulle nog inte klara det han gör, nu måste jag nog socialisera mig med min familj ett tag så ha det bra alla!!

Kram!

Dagen!

Okay, vaknade imorse, som valigt wow! före väckarklockan fan inte hänt ofta i mitt liv ;P

Sen for jag till örjans skolan och lämnade ut mina enkäter som ungdommarna där skulle fylla i, gick bättre än väntat alla fyllde i dom om var relativt tysta.

Sen när jag kommit hem följde jag åsa till maria och första frågan jag fick när jag kom in igenom hennes dörr är "är du aldrig i skolan", nej det är jag inte för jag har APU mwaahhaa :D

Sen har jag skotta en hel del snö, pappa skotta mer än mig på förmiddagen så jag skicka hem honom när han såg trött ut, så han slipper dö i förtid.

Sen såg jag HOCKEY för första gången i mitt liv, en sak är då klart TACKLA MÅLVAKTEN DE VERKAR SKOJ!
En målvakt knuffa till en svensk och när han skulle typ säga ifrån då kom 12 ryssar på honom, ganska likt situationen här i sverige vad gällande alla gräl typ?
Nu ska jag då fan sova, ledig imorgon på morgonen blir väl att slappa sönder antar jag, är "Personal" på ett disco sen på kvällen iaf, de kommer bli fett skoj ;P

Kram på alla!

SNÖÖÖÖÖ

Okej, snöar som satan, har skottat hos maria väntade 2 timmar sen när vi gick hem var det lika risigt igen, skotta nyss hos farmor och nu ska jag ut och hjälpa pappa skotta fram släpen!!

Mer om en timma curcus

90 02 05

Sov 10 timmar inatt, vaknade före min väckarklocka för första gången på en miljon år. Detta blir mäst troligt en tränd som kommer fortsätta!

Idag kanske jag ska ut och åka bräda med min storasyster, ska hon lära mig hur man gör sen ska jag äga Jonas och Madde!

Skriver mer senare idag mäst troligt.

Kram!

90 02 04

Okej så, idag vakna jag på relativt bra humör! Fick äntligen mina timmars sömn som jag behövde! :)

Var på Rönnskärs IF (IF = Innebandy Förening) och var ute på rönnskär, där vi hade uppgift att städa föråd. Då fick jag visa framfötterna, I stort sätt så sa jag bara ni pekar jag bär, lyckades fylla en hel kontainer med skräp iaf. Gamla lottoautomater, tröjor och allt annat en förening sparar på.

Utom det har min dag varit ganska tom, planerade helgen lite, fick veta att jag är LEDIG PÅ FREDAG!!!!! Badhuset någon?

Även Lördag ska jag på badhuset vakna 9 sen dra dit 10-2, blir perfekt jag är helt sugen på att dra och bada ;P

Fick feta uppgiften av Veronica, ska dra på skolan i skellefteåhamn och dela ut ankäter om fritids gårdar. Till alla klasser 7-8, kommer bli riktigt skoj hoppas jag är sugen på att testa!

Efter detta inlägget görs ska jag lägga till en massa länkar på höger sida lite längre ner på min meny >>>

Kramar åt alla!

Dag Sammanfattning

Vakna drog till APU där jag fick sluta 6 timmar tidigare för jag skulle till optikern, tog en buss till stan och kolla lite när Madde klippte sig, fick linser hos optikern för min långdistans syn inte är den skarpaste, typ det underbaraste i världen! Jag såg hur bra som hällst!

Följde sedan madde och åt mat på A-Torp chilla lite med hennes polare fick skäll av Ronja för att jag försökte hjälpa henne med matten, påminnde lite om syrrans minsta unge som "KAN KELV" ... Men men.

Gick halvvägs tillbaka sen komme madde och vi gick runt och kolla lite på kläder, fick tag i en snygg tröja faktiskt.
Gick tillbaka till optikern, förlorade mina linser, blev ledsen :( Ska få nya imorgon eller övermorgon typ.

Sen lärde jag mig namnet på alla Maddes polare också värsta fett, tar ett tag innan jag kan alla, men tydligen vet ALLA vem jag är och jag vet typ inte vem NÅGON är :O Kommentera i bloggen så jag får tag på eran blogg adress kanske? Någon?

Presenter! :D

Kastrull, kastrull, stekpanna ... vill mamma bli av med mig? :D

Och fickpengar :O

Dom VILL bli av med mig :O

Snart får jag en adress och en husnyckel också :D

Grattis! :)




Ronja
Jaap
Makkan
Mamma
Andreas Warg
Linda Persson
Madde
Urban
Linda Lindgren
Jonas Johnsson
Mattias
Linda Andersson
Jonathan
Åsa
Maria
Cippe
Bettan
Jessy
Tjibbe
Camilla
Kenny
Mli
Fredrik
Cennie
Matilda
Jonas Hedström
Shadek
Kimmo
Peder
Farmor AKA Dagny the cruel  -:Shopping Spree Tanten :-
Irre
Malin
Charlotta Ekstrand
Christoffer Granström
Josefine Lindgren
Tina Öhman
Jessica Bergström


TACK ALLIHOPA <3

Nu blir man 19!!

Då vart man 19 år! Ska uppdatera mer senare idag, har som lite fullt upp just nu :)

Bära bära

Så idag.... sov jag till 1 nästan.
Pappa skulle hämta en värmepanna hos hans syster, den vart det jag och peder som skulle bära ner för farmors trapp som NÄSTAN har en 90 graders lutning som alla förstod skulle jag ju naturligtvis snubbla med denna panna i händerna, arslet tog i trappen och pannan tog på övansida låren, det gick faktiskt bra, hoppas man bara inte har ont imorgon!

Snart så ska man äta och IMORGON BLIR JAG 19! :D tråkigaste åldern som finns men vafan alltid nånting ;)

Imorgon : jobb, slöa hitta på nånting kanske? Men vi ser ju! Hare bra!

Bloglivin

Följ min blogg med bloglovin ;P

RSS 2.0