Gråta eller skratta?

Var på gymmet med peder i måndags då vi tränade armarna lite olika muskler som man inte visste att man hade, När man var helt slut och skulle sätta sig ner och ta emot sig med armarna hade man som ingen kraft kvar i dom.
Min ide var att sätta sig ner och ta emot mig med handen man de gick lixom inte jag bara drasa ner på golvet och låg och funderade om jag skulle skratta eller gråta ...

Även börjar man få problem att hålla vikten ... den rasar som bara lixom jag äter hela tiden man tycks fan inte gå upp nånting längre. Men jag ska inte klaga det är väl bara bra.

Var på gymmet idag igen och tränade benen, hade svårt med trapporna, varför har dom inte hissar på gym????? Kom hem och skulle ner för trappen höll typ på att slå ihjäl mig kändes det som, kordinationen var helt borta och dom ville inte sammarbeta.

Nu blir det jobbigt ett tag när gymmet har stängt över jul och sen kommer julmys + julbord + godis + allt onyttigt som har med julen att göra, känns inte direkt så himla bra men jag ska hålla mig ifrån att äta punkt slut! Eller kanske lite iallafall det är ju jul!

Nästa inlägg ska jag försöka ta igen lite av det jag har missat, fast det är lite för sent för det just nu.

Jul lovet börjar ju nu på torsdag det ska bli skitskoj att bara vara ledig, och sen måste jag visst ringa min APU plats säger min lärare men det finns inget telefon nummer och stället heter "källaren" på eniro kommer dom tro att jag är tokig ...
Förhoppningsvis kommer jag att hinna min klipptid imorgon råkade visst planera in den lite väl nära min körlektion så jag får gå förbi på morgonen och boka om den senare eller så ta det på fredag.

Och sen blir det att se på BIO på fredag ska se filmen "Yes Man" med Jim Carrey, han brukar göra hysteriskt roliga filmer och när han sen i denna filmen MÅSTE svara "Ja" på alla erbjudanden kan det inte annat än gå åt helvete!
Får väl skriva ner lite senare vad jag tyckte om filmen, har ju som sagt stora förväntningar eftersom det är Jim Carrey!

Ber lite om ursäkt eftersom jag inte skrivit nånting på ett tag men det känns ganska värdelöst att skriva ett inlägg som min syster tillexempel "Jag ska duscha nu". Men det är väl kul att ha en mening att läsa varje dag! Men jag älskar henne ändå! Hon är så söt. till en viss gräns villsäga.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Du är så söt little bro! :D

2008-12-18 @ 11:24:16
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Cia

Jag tycker om när inläggen är lite längre så man har nått att läsa. Hoppas du haft en underbar jul.

2008-12-28 @ 20:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0