Film MM

Idag har jag varit kreativ!

Köpt nya skor! Skitsnygga för att mina gamla höll på att falla sönder, bokstavligt talat nån mil till och dom hade nog gått i bitar. (Maddes fel att hon bor långt borta)

Sen har jag bytt stav i tungan så jag har en metall nu istället, ser otroligt mycket bättre ut än den fula vita plastkulan ;P

Sen var jag på ungdoms gården och skoja runt lite me ungdomarna där, sen efter det blev det att fara till petrus och se film!
Såg nån rolig komedit.

Men det roligaste var nog när dom skulle köra "Skate 2" där ett "Mode aka Spel läge" var att göra illa sig själv så mycket som bara var möjligt, jonas hoppade ut för ett hopp, kasta iväg brädan, flög kanske 15 meter rakt fram med 20 meter ner till backen, snurrade lite i luften och landa på huvudet, han fick typ 25,000 poäng för det sen fick han 19,000 till för att han fick sin gubbe och ligga och göra döttsryck!

Ett spel som jag gillar ;P
På måndag blir man 19!!! :D tråkig ålder visst men vi ska fira imorgon lite, fara ut och äta gå på krogen och sen hem till mattias kanske och chilla i hans bastu och snacka skit i ett par timmar!

Ska försöka ta lite bilder och lägga upp så josse slipper klaga på att jag inte har några personliga bilder på bloggen ;)

Kram på alla!!!

Maddddddddddelene goes mmmmonsterkill ;P

Madde goes crazy med en SAX
JAG DÖR XD

http://www.youtube.com/watch?v=loJrlKzuzZE&feature=channel

Hockey!

Idag så har jag blivit sågad av typ alla att jag uppdaterar min blogg för sällan! :O Vilket jag kanske gör. men skoj att läsa typ "Idag gjorde jag ... inget" slut >_<

Iallafall jobbade idag ... 2.5 timmar fick skrivet att ja va där 8.

Drog te stan hade körlektion som gick faktiskt riktigt bra, ska träna på lite jota etc.

Sen blev det att följa Madde and her Crew till hockey, matchen gick åt helvete hela klacken sjöng samma låt i 5 minuter med en text som bestod av 5 ord om jag inte minns fel ....

Matchen gick väl åt helvete Aik förlåra med 0 mot 1.

Men jag nöjde mig med att se att madde blev bara argare och argare och hennes kompisar skrek och kommentera matchen ifrån läktaren. Hörde ingen säga typ "SNYGG RÄDDNING" bara "PASSA DIN IDIOT" etc, tur dom på planen inte hör erat skrikande hur högt ni är skriker!

Det var faktiskt riktigt trevligt kan tänka mig att gå dit nån fler gång mäst bara för stämningen egentligen.

Nu ska jag göra ... nåntig ett tag börjar inte jobba förns halv 2 imorgon så ^^

ÄVEN hade jag tänkt ta kort på hockeyn lite men min kamera la focus på lamperna hela tiden och jag kände verkligen att jag helt enkelt inte orkade bry mig ...

Får väl ta kort av brorsans hundvalp och lägga upp för att folk ska läsa ;P

Toooooorka

Känner ordentlig blogg torka just nu, har som inget att skriva känns det som, gym imorgon ... that about it?

Söndag var vi hos emelie och krister och spelade spel (linda tvingade mig) Men det var riktigt trevligt, måste göras om någon gång :)

Nä nu måste jag sova kram på alla.

Allt om ingenting?

Okej var på dialog utbildning nu i 2 dagar så jag har bara inte orka skriva nått i min blogg, ber om ursäkt för det.

Idag har jag varit och hjälp min syster att bära lite möbler eftersom hon ska flytta som dom flästa kanske vet.

Sen har jag skurat under min säng för att nån har hällt ut jävla massa dricka som hade klibbat fast i golvet :S
Peder har tagit hit sin dator också så det kommer väl dundra DOTA här i 3 veckor konstakt nuframöver, alltid skoj att ha en (storebror?) i huset? xD Okej han är inte min storebror men min systers pojkvän men det är väl nära nog :P
Och om jag ser honom som storebror betyder det att jag kan vara hur jobbig som helst emot honom!!

Just nu består allt bara av körlektioner och jobb, och den där fucking teorin man MÅSTE göra, läsa är det värsta jag vet när jag inte har så stor intressenivå över det hela.

Peder har även gjort en planering över imorgon
Jobb : Gym : DotA : Sova
Förvånad? inte jag.

Imorgon har jag en körlektion vid 1 tiden sen APU vid 6-9 på kvällen kvällstiderna blir dom absolut roligaste eftersom då är det ju folk där, sitta ensam 4 timmar och spela biljard är inte det jag kallar för kreativ skolgång.
Men antar att det är bara att acceptera läget blir väl bra på biljard om inte annat?

APU PLATS

Sitter då här och monster chillar på min APU plats där jag vart lämnad själv i några timmar (tur man inte är kleptoman).

Har ring dom samtal jag skulle och nu vet jag lixom inte vad jag ska göra funderar på att gå och spela lite rockband eller se på TV.

Vet nån några frågor man kan ställa i en frågesport till 13 åringar skriv gärna ner dom i "kommentarer" så vore det väldigt snällt ;P

Eller idéer till bra låtar för en "Gissa låten tävling" Vore underbart har ide torka! ;P

Nu ska jag fortsätta chilla hoppas alla har det bra! ;D

Apu jobb! ;)

Eftersom det är ganska dött just nu i mitt liv kan jag lägga till att jag jobbade totalt 9 timmar i veckan av min 35 ....

Ganska bra start på APUn tycker jag ...

APU????

Mitt nya scema

V.3
mån : inget
Tisdag       9-4  fick sluta 12 ;P
Onsdag     9-4  fick sluta 12 ;P
Torsdag     9-12
Fredag       19-22:30

Inte helt fel egentligen V.4 kommer se betydligt brutalare ut dock xD
Hoppas alla blev avundsjuka på mig nu ;)

Schema


Lugnt schema ;)
Vem säger att BF är lätt? ;P

Sågad totalt

Idag skulle vi äta hos farmor och jag som inte är så van med att äta med denna pinne i käften ;P

Först när vi kom tittade farmor på mig som visste jag hade gjort det
-"Ta ut pinnen ur käften pojk, Du är ju inte riktigt frisk som har den där"

Sen när vi satt och åt och jag åt vääldigt långsamt för att inte skada mig själv tittade hon på mig och sa
-"Tror du verkligen att du vart snygg med den där i munnen?"
*Alla börjar skratta, Peder tittar på mig med skadeglädje*

Liten stund efter det frågade hon hur mycket sen kostade.
-"500 spänn" svarade jag.
*Hon tittar besviket ner i bordet*

Sen vid efterrätten åt jag glasstårta väldigt långsamt, det va kallt och skönt emot svullnaden.
*Farmor säger åt mig att äta fortare och Peder ler med skaleglädje som vanligt*


Nu sitter jag här med Mattias och Linda och ser på när dom spelar Guitar Hero :P
Mattias sa nyss till sin korta flickvän.
-"Ställ dig upp i sängen så gör vi en high-five!"

Piercad ;)


Ja då har man en stav rakt igenom tungan ^^
Pappa tycker jag är en idiot men vafan man kan inte vara underbar OCH älskad av alla samtidigt ;)

Nu ska jag se nån film tror jag, Kram på er!

 

I would walk 500 miles

Jaa då  satt vi i ursviken efter en filmkväll hos petrus där vi såg "Get Smart" och nån action rulle ifrån 1993 när vi satt i filmrummet kände vi att det lökade och vi komme fram till att det luktade "Kompis" Det är en snällare version av termen det luktar satan. Jag satt i rummet i en timma när jag gick på toan sen tillbaka kändes det som om lukten ifrån rummet gav dig en ordentlig käftsmäll, ungeför som att gå från normal svensk temp till ett rum med MASSA VÄRME FUKT OCH STANK.
Jag trodde jag skulle dö när jag klev in, för att sen upptäcka att mitt rum luktade ungefär lika illa... blir att städa där imorgon när jag kommer hem.

Nu sitter vi hos madde efter 3 timmars walking, vi gick typ sakta fast 1.3 mil är inte så kort sträcka, sista biten ville jag lägga mig i en snöhög och typ dö, jonas och madde är i duschen och myser medans jag ska dela ett täcke med Makkan? Detta kan bli intresant.

I morgon kommer min pappa gå i taket för då har jag gjort min piercing i tungan. ^^
Mamma tycker inte iden är så bra, pappa hatar den. Perfekt för en trottsig ungdom, Syrran tycker jag ska göra det och min kusin emelie tycker också jag ska göra det. Jag som trottsig undom kan väl inte göra annat än att INTE lyssna på mina stackars föräldrar som har uppfostrat mig och betalt mitt liv ...

Nu ska jag fan lägga mig och sova och hoppas att man inte vaknar på tok för sent imorgon alltså. Puss och kram på er alla!

Städning

Så, nu har jag och mattias städat ur hela hans hus. Det gick skitbra nog för att mattias slet hund och jag låt på soffan och hejade på honom lite nu och då.

Men det är ju hans hus så han ska väl städa mäst antar jag? ;)

 

Annars så har det väl inte hänt så mycket senaste dagarna vaknade upp klockan halv 6 idag, borde nog börja vända tillbaka gynet snart eftersom skolan börjar om den 12:fte. Ganska skönt att vara lediga en hel vecka till.

Nyårs vart jättebra tyckte jag, vi satt hemma hos mattias och käka med gott sällskap och sen på kvällen vart Madde jättesjuk tyckte verkligen otroligt synd om henne att hon inte kunde följa med oss, hon var riktigt snäll som lät oss få gå och lämna henne kvar.  Hursomhälst så gick vi till Petrus och komme in hos honom ungeför en minut före tolvslaget :P Var där och drack lite destilerade drycker samt snackade skit med hans främmande. :)

Tyckte det var helt OK nyårs förutom att madde vart sjuk. Men det kommer fler gånger!

 

Även hörde jag att det gick ganska bra för AIK i hockey 7-1 står det till AIK mot luleå just nu, inte för att jag är så insatt men det är väl ganska kul när AIK vinner och hälften av människorna man känner är på bra humör haha! ;)

 

Nu ska jag och mattias sätta oss i hans bastu och bara njuta av värmen :D Ha det bra tills vidare!


RSS 2.0