BDB

perssons90.bilddagboken.se

Nu ska länken funka för dom som ville ha den!

Slut på lovet!

Då var mitt lov slut, det sög. Saknar det redan! Men men fick reda på idag att jag bara har 3 lediga dagar kvar av skolan sen är det bah bai. STUDENTEN ska bli så jäääääääääääääääääääääävla skönt när jag slipper läsa en till mattebok!
Bara för att jag säger sådär kommer förmodligen anders danielsson jaga mig med en bok rästen av livet men men.Kommer nästan inte skriva mer på ett tag har som fått korka på att skriva här, lägger upp bilder på min bilddagboken som ni gärna får titta på om inte annat!

perssons90.bilddagboken.se

Bloglovin!

Okej nu kan ni prenumerara på min bilddagboken igenom BLOGLOVIN, hade visst inte ställt igång "RSS" flödet vilket var lite klantigt av mig!


Sök bara på "perssons90.bilddagboken.se" i blog lovin och det borde komma fram! ^_^

Idag har jag?

Vaknat, ätit, spelat dator, ätit ...

Sen fick jag ett sms av åsa som frågade efter mig eftersom jag tydligen vart tvingad att gå en timma med Peder varje dag!
Riktigt nice att vara och gå med peder en stund kanske ska gå ut själv en sväng vill komma i form inför beachen 2009! (Som om det kommer att hända?)

Sen skottade vi igen hålet jag hjälpte honom skotta upp igår. Satan va onödigt att skotta igen vårat vackra hål som vi gjorde ? Det va ju så fint!!


Nu ska jag dock sätta mig och se nånting på TV och våldgästa åsas kylskåp efter nånting vettigt att äta kanske??

Finns nya bilder på BDB, sitter och funderar hur man ska kunna ha med den på "blogglovin" sett att det finns bilddagboken länkar där

Vet ni inte hur man hittar??

Bilddagboken.se   - Användare: Perssons90

Jobba jobba

Idag har jag, träffat emelie och hon tog igen sin cykel, på den korta stund dom var här hann hon och tesse såga mitt hår >.<

Kört bil lite random till stan och tillbaka för mamma skulle hämta biobiljetter och lite skit.

Hjälpt Peder gräva ett hål sen när jag kom hem ifrån honom fick jag lite tråkigt att jag var tvungen att gå ut och gå, komme fram till att jag gick precis en mil på ganska prick 2 timmar ... Vilket då motsvarar 5 KM/H som ska vara ett vettigt gå tempo.


Sen ska jag tydligen börja gå ut och gå med Peder en timma varje dag? När lovade jag det?

Flitig Idag!

Varit runt och gjort lite skit, lämna in papper med fredrik, snacka med körskolan, köpt allt jag och marcus behövde.

Skrattade åt lite skumt folk, hitta lite roliga bilder som finns på bilddagboken med namn "Perssons90"

Hittar dock inget sett att lägga upp dom på BlogLovin, blir typ arg det ska typ gå på nått sätt??


Va hos marcus och såg film, äntligen sett hela "Felon" den va ruskigt bra faktiskt. Väntar på Crank 2 den vill jag verkligen se, ska tydligen gå en massa filmer nu på bio som är riktigt sevärda!

Nu ska jag dock sova! Godnatt!

Hem idag!

Varit och sovit i Ånäset i snart 2 dagar, trivs verkligen här ute i skogen. det är sol fint väder och inte all för mycket folk. Landsbygden med några affärer jag stormtrivs verkligen här alltså!
Jonas morsa lagar otroligt god mat alltså, tror nästan jag ska spricka när jag är här och äter ... Får nästan dåligt samvete när jag kommer hit och äter medans dom inte vill ha betalt för det ... Men jonas äter hos mig ibland också så det gör som ingenting hoppas jag.

Det är nånting med Ånäset jag gillar ... och annan landsbygd för den delen, det är som bara riktigt trevligt med öppen natur. Jag är väl ingen storstads människa trotts allt, nog för att jag inte tycker det är en dålig sak men vadå!


Just nu sitter jag i jonas kök med min väska och ser på hans mamma gör mat samtidigt som jonast dukar på bordet.

Träffade även lite nytt folk här idag, älskar att träffa nytt folk alltid trevligt!

Men snart snart ska jag hem, inte för att jag sakar att vara hemma eller någonting, känns väl rätt skumt egentligen jag brukar eller åtminstånne borde längta hem lite, men jag som saknar inte att sitta hemma. Blir ganska att vara mer i ånäset framöver, hade jag inte jobbar i sommar hade jag förmodligen bott i stugan!

Saknar verkligen att vara i stugan också för den delen men men, snart kommer sommaren då blir jobba sen blir man väl arbetslös? Då kan man passa på att vara i stugan hela dagar!

Nu ska jag försöka hjälpa till lite här istället för att bara sitter och knappra!

Ha det bra allihopa!

Ånäset

Så vi kom på denna spontan idé att dra till Umeå mitti alltihopa alla ville ha mig dit så då tog jag och stack dit ...

Nu sitter jag här i ånäset där jag slaggade inatt på en väldigt hård madrass, jippie!!!

Så idag har jag skottat som ett as för att få fram ett hål nog stort för att få fram en studsmatta mitt på gården.

Blir nog slagga här inatt också.

Hittar ingen sony ericsson kabel te datorn så jag kan inte lägga in några bilder.

Alla bilder jag eventuellt lägger upp finns på bilddagboken, användare "Perssons90"

Tycker som det är behagligare att göra så, läste någonstans att man eventuellt kan lägga in Bilddagboken på "Bloggkoll" om min syster är beroende av att kolla bilder! ;)

Nu ska jag kolla runt lite mer har som smått ont i magen efter köttbullarna och potatis, Jonas och hans mamma skämmer typ bort oss med mat!

Idag har man då ...

Sagt hej då till mamma och pappa som drog till stugan, varit hos farmor och "Anti-Bantat" sen träffade jag min glömda kusin Per som man inte sett på en miljard år, han var sig lik och trevlig faktiskt! :)


Piercingen läker väldigt bra, har int ont längre och jag kan snurrade nutan att det svider alltför mycket ...
Stött i den ett par hundra gånger dock, det gör bra ont kan jag ju säga! Måste sluta med det tror jag ...

Nu blir att dra te Marcus lovade lixom honom igår jag skulle dit, varit på konsum också och köpt goooooodis <3

Fan va gött med godis och Coka-Cola ;D

Aja kram på er alla!

Piercing igen!Jae, gjorde rätt så ont ...

Mycket göra

Haft mycket göra senaste dagarna. därför har jag inte hunnit skriva så mycket, mina läsare får läsa samma inlägg minst 5 gånger innan jag skriver ett nytt ... Vet att ni blir arga och jag borde skriva nånting intressant. Men då får jag "ostor" syndromet där jag skriver att jag ska gå på toa in bloggen, känns väl värdefullt att läsa .. ibland.


Nu sitter jag här efter en dags flängande, varit på konsum och köpt mat för helgen eftersom mina föräldrar drog till stugan ^^
Marcus babblar en massa om att vi klockan 03:00 på natten ska göra en kladd kaka och äta den, ELLER sova. Har inte bestämt mig vilket det blir än ... Jag hatar när han försöker övertala mig att vara vaken hela natten, ska nog slå honom.

På måndag ska projekt arbetet vara klart och redovisat, hoppas verkligen på det bästa ... Det kommer nog bli riktigt trevligt faktiskt, måste fixa en video kamera så jag kan filma projekt arbetet, har någon en över vore det underbart man fick låna den!

Nu retar macus mig för att jag är riktrigt kittlig.


Glömde publicera, såg nyss film till 5 namnet var LIDA som annica fick mig att se. Riktigt bra faktiskt

Kram på er alla! Ta hand om er!

RSS 2.0